Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочистий мітинг, присвячений 73-ій річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Дата: 09.05.2018 11:27
Кількість переглядів: 1210

     Сьогодні, 9 травня, в Шаргороді у мікрорайонні «Соснівка» біля пам’ятника Загиблим воїнам у Другій світовій війні відбувся урочистий мітинг, присвячений 73-ій річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

     Вшанувати тих, хто пройшов її дорогами, вклонитись нинішнім захисникам України прийшло чимало шаргородців. Серед них – керівники установ міста, ветерани праці, учасники АТО та бойових дій в Афганістані, представники громадських організацій, політичних партій, молодь.

     Мітинг, присвячений 73-ій річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні було відкрито звучанням Державного Гімну України. Хвилиною мовчання було вшановано усіх загиблих в роки Другої світової війни та тих, хто повернувшись з полів битв, не дожив до наших днів.

     З вітальним словом звернувся до шаргородців міський голова Ігор Винокур. Він висловив вдячність шаргородцям, які бережуть пам’ять про цей день, шанують ветеранів, подякував нинішнім військовим, які мужньо захищають свою країну. Насамкінець міський голова побажав Україні процвітання, а усім присутнім – миру та Божого благословення.

     В ході виступу ведучих, які вели урочистий мітинг,  були виконані патріотичні пісні і танці, підготовлені учнями Шаргородської районної гімназії та Шаргородської СЗШ І-ІІІ ступенів №2.

     На завершення мітингу присутні поклали квіти до пам’ятника Загиблим воїнам у Другій світовій війні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора