Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочисте відкриття корпусу №2 міського дитсадка №1 «Сонечко»

Дата: 30.01.2018 18:51
Кількість переглядів: 882

Сьогодні, 30 січня, відбулось урочисте відкриття корпусу №2 міського дитсадка №1 «Сонечко». Червону стрічку перерізали міський голова Ігор Винокур, голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій та голова райдержадміністрації Катерина Кедик.

У 2017 році за ініціативи міського голови Ігоря Винокура, Шаргородське КП «Комунсервіс», взялось за капітальний ремонт  цього корпуса. Зробили все за сучасними технологіями, до дрібниць враховуючи зручність облаштування кожної кімнати і санвузлів. Встановлено нове обладнання, бойлери, душові кабіни, меблі, постільна білизна, килими, шведські стінки, спортивний інвентар, пандус біля входу і, звісно, розмаїття іграшок.

Почесних гостей дітвора зустрічала короваями на вишитих рушниках, піснями і віршами. А ті в свою чергу привезли маленьким новоселам гарні подарунки – телевізор від обласної держадміністрації, пральну машину – від райдержадміністрації, електричну м’ясорубку – від міської ради, і висловили дітям свої щирі побажання здоров’я і щасливого дитинства.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора